Get Adobe Flash player

 

elightvzw.be, als niet-btwplichtige VZW op een budgetvriendelijke manier uw boekhouding voeren conform de regels van de VZW-wetgeving

 

elightvzw.be maakt de boekhouding van uw VZW of vereniging (sport, cultuur, hobby, sociaal, ...) een stuk eenvoudiger en bij gevolg efficiënter.
U kan voortaan de financiële toestand van uw VZW of vereniging goed opvolgen. De boekhouding kan gevoerd worden door meerdere mensen.
Men kan verschillende mensen schrijf - of leesrechten toekennen zodat elk van hen zijn steentje kan bijdragen in de boekhouding. Het is belangrijk dat men financiële transparantie kan aanbieden in de VZW of vereniging. Er kan ook gekozen worden om een externe boekhouder de boekhouding te laten inkijken.
Kortom met elightvzw.be werkt u op een eenvoudige manier zeer efficiënt en transparant binnen in een professioneel werkkader die u voorziet van de nodige documenten.

 

Professionele software

Wat hebben wij te bieden?

Met elightvzw.be kan u de boekhouding van uw VZW op eenvoudige manier inbrengen.
Naast de wettelijke documenten Model B en Model C bieden wij nog verschillende documenten aan die u kan voorleggen op bestuursvergaderingen.
De documenten kunnen bijdragen tot een beter overzicht van de inkomsten, uitgaven en investeringen in uw vereniging of VZW.

 

Voor meer informatie rond elightvzw verwijs ik u graag door naar de website www.elightvzw.be