Compuboek - Digitalisatie via Virtual Invoice

Centraliseer, integreer en presenteer het geheel van documenten in uw boekhouddossier. Dankzij de herkenningsservice wordt de boekhoudkundige informatie in één klik geboekt.

Virtual Invoice beheert voor u niet alleen de door u ingescande facturen, maar ook de digitaal ontvangen facturen. Niet alleen PDF, maar ook het algemeen aanvaarde e-FFF-formaat, alsook de CODA-bestanden en andere documenten (afschrijvingsplan, contract,…). Deze kunnen allemaal gekoppeld worden aan de overeenkomstige boekingen.

Qua herkenning van de facturen biedt Virtual Invoice een zeer efficiënte oplossing dankzij verschillende herkenningstechnieken.

Een boekingsvoorstel wordt getoond, alle boekhoudkundige controles worden toegepast en aanpassingen blijven mogelijk.

Opzoekingen zijn mogelijk doorheen alle gescande documenten heen. Zoekt u alle documenten waarop één specifieke nummerplaat vermeld staat ? Via Virtual Invoice vindt u die probleemloos terug. Zoekt u de aankoopfactuur van een bepaalde machine ? Zoek naar de omschrijving van deze machine en u krijgt de factuur op het scherm te zien.

Wenst u aankoopfacturen binnen uw organisatie door verschillende mensen laten goedkeuren, dan kunt u verschillende goedkeuringsscenario’s implementeren.