Compuboek - Exact ProAcc

Exact ProAcc is een volledig boekhoud- en commercieel beheerpakket dat modulair is opgebouwd en draait onder Windows, MacOS X. Exact ProAcc bestaat in meerdere versies, aangepast aan elk bedrijfsprofiel en is volledig geïntegreerd met Microsoft Office.

Vandaag gebruiken meer dan 12.000 klanten (zelfstandigen - KMO’s – vzw’s – overheidsinstellingen – accountantskantoren – scholen en hogescholen) Exact ProAcc omwille van zijn gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten. Exact ProAcc is zodanig ontwikkeld om gemakkelijk en flexibel mee te groeien met de evolutie van elk bedrijf.

 

Exact ProAcc Basic

Exact ProAcc Basic is een algemeen en modulair boekhoud- en administratiepakket voor Windows én Mac OS X. Exact ProAcc Basic levert elke onderneming of organisatie een volledige boekhouding met facturatie. Naargelang uw bedrijfsactiviteit kan dit basispakket naadloos worden uitgebreid met een brede waaier van modules. Het basispakket bevat naast de algemene boekhouding en facturatie ook de banking module en de eigen lay-out module.
 

Exact ProAcc Advanced

De Exact ProAcc modules worden aangeboden in drie verschillende bundels. Het Exact ProAcc basic pakket voorziet standaard in een ruime verscheidenheid aan functionaliteiten en voorziet reeds de mogelijkheid om met meerdere gebruikers te werken.

Exact ProAcc Advanced biedt naast alle mogelijkheden van Exact ProAcc Basic de modules vaste activa (afschrijvingen), analytische boekhouding, managementrapportering en budgettering aan.

 

Exact ProAcc Premium

Exact ProAcc wordt aangeboden met tal van modules, eenvoudig te configureren volgens uw persoonlijke situatie. Dat is onze manier om te verzekeren dat uw software-oplossingen moeiteloos mee evolueren met de zakelijke belangen van uw bedrijf, op elk moment ! Voor de meest veeleisende ondernemers maken Exact ProAcc Premium en Exact ProAcc Corporate het Exact ProAcc aanbod compleet.

Exact ProAcc Premium biedt bovenop de Exact ProAcc Advanced functionaliteiten een gebruiksvriendelijke en eenvoudig implementeerbare standaard orderadministratie met verkoop-, aankoop- en voorraadbeheer.