Compuboek - Winbooks On Web

WinBooks on Web is een uitzonderlijk innoverende internettoepassing die de meest veeleisende gebruikers tevreden moet stellen met zijn gebruiksvriendelijkheid, snelheid, functionaliteit, kostprijs en verwerkbare volumes.

 

Het Web : dé oplossing van de toekomst.

 

Waarom "on web" ?
Geen enkel programma dient te worden geÏnstalleerd op uw pc. U heeft alleen een internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot programma´s en gegevens die op een of meerdere externe servers zijn opgeslagen.

 

De voordelen van het web.

Toegankelijkheid : WinBooks en uw boekhoudgegevens zijn op elk moment toegankelijk, waar u ook bent.

Kostenbesparing, geen installatie, geen onderhoud : u heeft geen last meer van technische problemen zoals het beheer van stroomonderbrekingen, back-ups, antivirussoftware, want de host beheert dat allemaal voor u. Updates zijn meteen beschikbaar op de server, zonder dat u ook maar enige ingreep moet uitvoeren op uw informaticasysteem.

Multiplatform : u heeft toegang tot dezelfde toepassing, of u nu Windows, Mac of Linux gebruikt.
Snel aan de slag : zodra u uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kan u met WinBooks on Web werken.

Fiduciaire en klant delen gegevens : u bent een fiduciaire en uw klanten beschikken eveneens over een WinBookslicentie ? Bekom gratis een login op het dossier. Dit is steeds up-to-date : klant en fiduciaire hebben toegang tot dezelfde gegevens in real time.

Stevig beveiligde gegevens: de architectuur van de internettoepassing biedt een optimale bescherming van alle gegevens.

Lagere hostingkosten : de hard- en softwareinfrastructuur voor internettoepassingen is lichter dan voor toepassingen zoals Windows Terminal Server of Citrix. En dus liggen ook de hostingkosten lager.

 

Nieuwigheden.

Voor zijn databanken gebruikt WinBooks on Web Microsoft SQL Server – die naam verwierf door zijn prestaties en robuustheid. U kan er probleemloos miljoenen transacties mee beheren.
Bovendien overwint WinBooks de hindernissen van het internet (globaal: traagheid en minder attractieve interface). Onze ontwerpers slaagden erin om de boekhouding via internet even gebruiksvriendelijk en snel te maken als de huidige Windows-versie. Opdracht geslaagd. WinBooks on Web is een snelle toepassing met een heel vlot reagerende interface en dit is een exclusiviteit !

WinBooks on Web, boekhoudprogramma dat conform is aan de meest recente voorschriften, biedt u ook een pak nieuwe functionaliteiten.

Enkele voorbeelden: geen beperking van het aantal openstaande boekjaren, snelle inboekingen zelfs zonder numeriek toetsenbord, haast onbeperkte mogelijkheden om bestanden te parametreren, verbinding met Google Maps, export naar Excel van alle gegevenstabellen op het scherm weergegeven, bewerking van alle tabellen met gegevens, meerdere contacten en adressen per derden, …

Basis voor een ERP: de boekhouding is aangevuld met Virtual Invoice, analytische module,vast activa beheer, facturatie en voorraadbeheer. Hiermee hebt u een echte ERP (Enterprise resource planning) met optimale integratie van de databanken die het WinBooks on Web gamma zal aanbieden.