Get Adobe Flash player

Exact Online

Exact Online is een veilig en gebruiksvriendelijk online boekhoudpakket, waarmee u een eenvoudige administratie voert en via internet nauw samenwerkt met uw accountant. U koopt geen software, maar neemt een abonnement op een online administratie. Hosting, ondersteuning door een professionele helpdesk en software-upgrades zijn bij de abonnementsprijs inbegrepen.

 

 

Ondernemers

Boekhouden kan zo makkelijk zijn...

Exact Online is een abonnement op een online administratie. U betaalt een maandelijkse vergoeding, ontvangt van ons inloginformatie en u doet uw boekhouding voortaan online. Heeft u vragen, dan maakt u gebruik van de uitgebreide online helpfuncties in het product, of u belt ons op.

Exact Online is boekhouden voor de moderne ondernemer, die de zaken op zijn eigen manier wil aanpakken. De ondernemer die zoekt naar een degelijk product en hecht aan goede samenwerking met zijn accountant of administratiekantoor. Die zich geen zorgen wil maken over hoge aanschafkosten, over de beveiliging van zijn financiën en over de versie van zijn software. Voor de ondernemer die zijn tijd liever niet besteedt aan zijn administratie. Voor die ondernemer biedt Exact Online een uitkomst.

 

Accountants

Accountants gaan voordelig online

Exact Online is een online boekhoudpakket voor de moderne accountant. Snel, veilig en gebruiksvriendelijk. Werk nauw samen met uw cliënten. Wissel geen back-ups uit, kijk real-time mee in administraties en gebruik workflowfuncties om met taken en vragen te werken. Stel uw eigen administratietemplates beschikbaar voor ondernemers die zich abonneren.

Als accountant- en boekhoudkantoor kunt u extra voordelig met Exact Online aan de slag. Afhankelijk van de hoeveelheid administraties en de keuze om een ondernemer te laten meekijken, kan een pakket worden samengesteld !

 

Referenties :

- Katho Kortrijk