Get Adobe Flash player

Compuboek benadert IT-service vanuit het oogpunt dat dit geen extra kostenplaats is binnen uw organisatie  maar actief bijdraagt tot de toegevoegde waarde van de organisatie. Compuboek levert  verschillende diensten die daartoe bijdragen :

1. Adviesverlening en consulting : Een geslaagd project begint bij de juiste analyse en doorlichting van de informaticabehoeften van de klant.  Hierbij kan Compuboek u helpen om de juiste keuzes te maken op het gebied van hardware, software en netwerkapparatuur.

2. Implementatie en installatie : Compuboek zorgt voor de correcte installatie en implementatie van oplossingen met betrekking tot netwerkapparatuur, server-/desktoptoestellen en backupoplossingen. Hiervoor beschikt Compuboek over medewerkers met de nodige vakkennis en ervaring.

3. Ondersteuning: Met Compuboek mag u gerust zijn , wij garanderen een snelle,efficiënte en correcte service naar onze klanten. Wilt u een gegarandeerde interventietijd  ? Wilt u minder betalen voor dezelfde kwaliteitsservice ? Hiervoor hebben wij met onze servicecontracten voor elk wat wils !  Tevens hebben wij een telefonisch vlot te bereiken helpdesk  die hulp vanop afstand biedt waardoor rappe respons op uw probleem gegarandeerd wordt.