Compuboek - Identiteit-Visie

Bij Compuboek BV zijn boekhoudsoftware en E.R.P. oplossingen onze core business. Jarenlange ervaring binnen de administratieve software zorgt ervoor dat wij onze pakketten door en door kennen. Als nummer 1 reseller van Exact Online kunnen wij terugvallen op een grote en tevreden klantenportefeuille.

Sinds eind 2020 is Compuboek deel van Trustteam. Trustteam is een gerenommeerde IT-partner uit Kortrijk en is welbekend in de regio. Als one-stop-shop heeft Trustteam een totaalaanbod qua IT-diensten. Van hardwaretelefonie tot een eigen redundant datacenter.
Ook onder Trustteam blijft het onze missie om organisaties te begeleiden bij het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen door slim in te zetten op Office 365 en het Power Platform en dit op maat van uw medewerkers. Vanaf nu gebeurt dit gewoon in een iets groener jasje.

Een stabiele IT partner die u de nodige performantiecontinuïteit en stabiliteit kan garanderen, is  een must. Dezelfde partner dient ook mee te denken met u, zodoende u de focus kan leggen op uw core-business. Trustteam staat paraat om u, samen met 4000 tevreden klanten, te ontzorgen van uw IT-zorgen. Van Start-up, vrije beroeper tot middelgrote onderneming.

Trustteam biedt een oplossing in cybersecurity met een audit, Next-Gen antivirus, firewall en constante monitoring. Dit zit omvat in ons ProMoni verhaal, een totaalbeeld van IT-security.
Daarnaast bieden wij ook cloud-oplossingen met ons datacenter en online back-up diensten. Zoals eerder vermeld is ook Voice over IP telefonie een van ons speerpunten. Voipplay is een volledig zelf ontwikkelde telefonieoplossing in de Cloud. Ook administratieve software zat al in onze portefeuille. Zo hebben wij met MyZen en Zensoft een volledig geïntegreerde flow van facturatie tot boekhouding die nu aangevuld wordt met de producten van Compuboek BV.

Onze visie is nog steeds:

  1. Een surplus aan kennis en ervaring binnen de boekhoudkundige en fiscale software doorspelen aan u, de klant.
  2. Een kwalitatieve totaaloplossing bieden met alle noodzakelijke componenten: hardware, financiële en logistieke software, begeleiding en follow-up & een one-to-one helpdesk.