Geef cybercriminelen geen kans!

19/09/2017 15:41:47

Opgelet!


We zien terug een piek in detecties van ransomware virussen. Met de periode van de verlengende weekends en vakantiedagen wil men misbruik maken van de sfeer bij de slachtoffers. Open dus nooit bijlages die u niet kent of niet verwacht. Bij twijfel kan ons of de verzender contacteren.

Naast de klassieke antivirus oplossingen bieden we nu ook Sophos Intercept X aan. Sophos Intercept X gaat de strijd aan met ransomware. Het is een aanvulling op de traditionele antivirus oplossing, ook indien u deze van een ander merk gebruikt.

Naast de gekende klassieke distrubutie (e-mail, usb), waarschuwen we ook voor een nieuwe manier die meer en meer voorkomt. Via hacking proberen criminelen zichzelf toegang te verschaffen tot uw netwerk. Eenmaal men binnen is probeert men zichzelf admin rechten te verschaffen en zelf manueel een cryptolocker te starten.Wij staan voor u klaar.

Contacteer ons voor een grondige analyse (audit) van uw bedrijfsnetwerk. We kijken samen met u wat de mogelijke zwaktes van het huidige systeem zijn en waar verbeteringen mogelijk zijn. Geef cybercriminelen geen kans!

Johan Vandenbroucke.
ICT Consultant
johan@compuboek.be
055 / 755 755 - optie 5
Driek Desmet.
ICT Consultant
driek@compuboek.be
055 / 755 755 - optie 5

foto