Get Adobe Flash player

NIEUW PROTOCOL VOOR DE JAARREKENING

Vanaf 1 april 2015 moeten alle jaarrekeningen voor ondernemingen en verenigingen neergelegd worden volgens een nieuw protocol van de NBB.

Op onze website staat de update naar de nieuwe versie 5.5.0 van First Jaarrekeningen voor u klaar. Deze update bevat de laatste wijzigingen van het XBRL-protocol 20150415 die ons doorgegeven werden door de NBB.

Download en installeer nu de update

Via onderstaande link kan u de update naar versie 5.5.0 van First Jaarrekeningen met het protocol 20150415 downloaden en installeren. Controleer eerst of First Jaarrekeningen goed afgesloten is.

Klik hier om versie 5.5.0 te downloaden.

  • Kies in de linkerkolom First Pro
  • Klik op de tabkaart Downloads
  • Kies: Update First Pro met Consolidatie, Structuurenquête en vzw

Kies de productversie waarover jullie beschikken en geef jullie login gegevens op.

 

Bijkomende informatie

Lees ook zeker de release notes: u vindt er gedetailleerde informatie over de verschillende wijzigingen en de instructies voor de omzetting van uw rapport.

 

 

Cd-rom met versie 5.5.0

Wenst u graag de cd-rom van First Jaarrekeningen met versie 5.5.0 te ontvangen? Aarzel dan niet de cd te vragen via mail@firstsoftware.be.

 

Leestip:
vademecum voor de jaarrekening 2015

Auteur: Roger Tiest

In dit boek worden alle aspecten van de jaarrekening grondig besproken. Het boek behandelt zowel het volledige als het verkorte schema van de enkelvoudige jaarrekening! Meer informatie vindt u op de website van FirstSoftware of op hun bestelformulier!